fredag 22 september 2017

Vecka 38

Hej på er! Under vecka 38 har vi äntligen fått våra egna datorer. Vi har lagt ner ganska mycket tid på att jobba med dem, starta upp dem och jobba med olika läromedel online. Eleverna fick även välja sin egen bakgrundsbild, vilket de gillade! Eleverna tycker verkligen om att jobba med datorer och det är ett bra komplement till den övriga undervisningen.

Förra veckan och under den här veckans engelsklektioner fick eleverna träffa min engelskkompanjon - Bill the French bulldog. Bill är lite högljudd och pratar bara engelska, och han blir extra glad när någon pratar engelska tillbaka. Ifall det blir för stökigt i klassen så gömmer han sig ofta under min arm - då vet eleverna att de behöver tagga ner och sänka ljudnivån för att Bill ska orka. Bill kommer att vara med lite nu som då under engelskan. När eleverna får prata med honom istället för inför klassen blir nivån att använda engelska under timmarna lite lägre. Bill har hittills varit ett väldigt välkommet inslag under lektionerna och eleverna ser fram emot engelskan mer än innan!

Good morning!

I bilden har eleverna under de senaste veckorna jobbat med tygtryck med textilfärg tillsammans med Marta. Eleverna har tryckt sitt namn tillsammans med någon annan bild på de påsar som kommer att fungera som påsar vi hängarna för extra kläder. De blir verkligen jättefina! På samma gång vill jag påminna er föräldrar att se till att barnen har extra kläder med sig till skolan - speciellt nu när det börjar bli mer blött ute och kallare.


Här är de ännu inte riktigt klara!

Nästa vecka börjar vi veckan med simning! Ha en fin helg alla så hörs vi om en vecka.

Kram, Cindy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar