tisdag 19 september 2017

Vecka 37

Veckan började med skolfotografering på måndag. Barnen var så fina och fotona blev riktigt bra! Här är några tjejer och killar som väntar på att ta sina enskilda foton:



På tisdag hade vi uteskola i och med vårt projekt om fåglar. På uteskolan gick vi ut till blåbärsskogen för att fågelskåda! Vi hade med oss laminerade bilder på fåglar som vi skulle lyssna och titta efter. Förutom skator och kråkor såg vi också bl.a. sädesärlor, blåmesar och domherrar!




På onsdag var det dags för skolans årliga evenemang Skoljoggen! Alla barnen var peppade och orkade springa eller gå hela stora varvet kring Hjorthagen. Spiderman var med och drog uppvärmningen tillsammans med Zorro, vilket var väldigt uppskattat bland barnen! När vi kom i mål fick vi saft och leka av oss lite. Pingvinerna samlade ihop en väldigt imponerande summa på 465 kronor till Syriens barn - FINT jobbat Pingviner!




På torsdag fick vi besök av Kulturskolan i Strängnäs. Under tre veckor kommer en danslärare att vara med oss under musiklektionen och lära oss om Skapande dans! Eleverna var väldigt duktiga och hade många fina tolkningar på dans samt vågade släppa lite på sina bekvämlighetszoner!




Hoppas ni har haft en fin start på veckan, så hörs vi igen på fredag!

Kram, Cindy





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar