måndag 21 maj 2018

Senaste veckorna

Hej på er! Här kommer mer uppdatering om lite speciella programpunkter som vi har haft de senaste veckorna i Pingvinerna.


Pingvinerna deltog i Bästa simfyran (åk 2) med två lag, och båda hade kämpat mycket fint. Ett av lagen vann sin tävling och nu har vi en fin stor pokal som pryder klassrummet!



Inför första maj ordnade åk 2 och åk 3 tillsammans en 1 maj-samling på skolan. Eleverna framförde Danny Saucedos version av "För kärlekens skull" och "Vintern rasat" inför resten av skolan. De var jätteduktiga! Vi hade även fixat egna 1 maj-hattar som eleverna bar under samlingen. Efteråt firade vi med mjöd/saft och kakor. 



Vi har haft besök av Marie som höll i en sagoyogastund för barnen. Vi höll passet i halvgrupper och eleverna njöt verkligen av stunden tillsammans och var mycket lugna och harmoniska efteråt 😉Marie är mycket välkommen på nytt besök i klassen, tyckte eleverna!


Vi har även haft besök av Blåslaget/Kulturskolan, som kom för att visa upp olika typer av bläckblåsinstrument för oss. Vi fick en liten konsert på köpet också! Det är bra för eleverna att få bekanta sig med instrument som inte alltid finns på skolan, så det var roligt att de kom! Pingviner, Isbjörnar och Järvar deltog i samlingen.





Även i år hade Bäckströms varit snälla och sponsrat skolans elever att de kunde delta i Tough Viking  vid Stockholms Stadion. Här ovanför finns bilder på några av de kämpar som deltog och fick medalj! Snyggt jobbat Pingviner, vilka kämpar ni är och vilken heartware ni visade! 💖

Kram,
Cindy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar