fredag 20 oktober 2017

Vecka 42

Hej på er! Nu har vi enbart en vecka kvar till höstlov och under vecka 42 har vi varit mycket produktiva. Här är några saker som vi har jobbat med!





På bilden har vi jobbat med att forma dinosaurier i vit lera. Efter att de hade torkat fick eleverna måla dem med vattenfärg. Som överraskning hade jag också köpt glitter som gick åt väldigt bra! Väldigt glada, glammiga dinosar. 

Dinosaurierna lämnade lärarna i åk 2 idag in till IOGT-huset - dinosaurierna kommer att vara på utställning under helgen på Mariefreds litteraturfest. Ifall man vill gå och se på dem finns de utställda imorgon lördag mellan 12 och 16!


I engelskan har vi fortsatt jobba med numbers och med a and an. På bilden ser ni barnen leka en tafattlek som bygger på att förstärka elevernas kunskap i engelska, men också reaktionsförmåga!




Veckans roligaste och mest uppskattade överraskning var nog idag då Thyras pappa Pontus kom till klassen för att berätta om sitt jobb och hur hans företag Diakrit jobbar. Han hade med sig VR-kameror som barnen fick testa. Det blev många skratt och skrik då de fick åka berg- och dalbana sittandes på golvet! Tack för besöket Pontus, det var uppskattat!

Nu samlar vi krafter inför den sista veckan, sen blir det dags för ett lååångt och sköönt lov!

Kram, Cindy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar